Fehérvárcsurgó

HÁZIREND

 

Szeretettel üdvözöljük vendégeink körében. Kérjük ismerkedjenek meg házirendünkkel. 

Szállásfoglalás: Telefonon, levélben illetve e-mailben történik. A szállásfoglalás 20% foglaló befizetésével válik véglegessé. Foglalás lemondása megérkezés előtt 10 nappal ingyenes, egyéb esetben az első éjszaka térítésköteles.

Érkezés: A szálláshely az érkezés napján 14 órától az elutazás napján 10 óráig áll rendelkezésre. Ettől eltérő időpont lehetséges,a foglaltság függvényében, megbeszélés alapján.

A házban csak az előre bejelentkezett és a szállásdíjat megfizetett vendégek tartózkodhatnak, ezt a szállásadó előzetes bejelentkezés nélkül bármikor ellenőrizheti

.Érkezéskor személyi okmányok bemutatását kérjük, hogy az NTAK rendszerben regisztrálni tudjuk.

Fizetés :A szállásdíj kifizetése megérkezéskor a bejelentőlap kitöltése után történik. . A szobák elfoglalása csak a teljes részvételi díj megfizetése után lehetséges.

Elektromos autók töltése a vendégház hálózatáról tilos!

Dohányzás : Csak a kijelölt helyen, kérjük a lakásban ne dohányozzanak. Bográcsozás, tűzrakás szintén az erre kijelölt helyen,történik,szélcsendes időben és egy vödör oltó vízzel felszerelve. Veszélyes és gyúlékony anyagok ,eszközök bevitele a lakásban tilos.

Állatokat: nem fogadunk

A vendég felelős a saját viselkedéséért a házban és környékén és az esetleges balesetekért maga viseli a következményeket. Kérjük fokozottan figyeljenek a gyermekekre, a hinta és csúszda használata saját felelősség re történik. Sport lövészet minden formája tilos!

Mi is próbálunk mindent elkövetni a balesetek megelőzésére. Építő jellegű kritikát elfogadunk és megoldást keresünk. Az önhibánkon kívül történt eseményekből /jég, tűz,víz,villám/ eredő károkért kártérítés nem kérhető tőlünk.

Berendezés, tisztaság :Kérjük a berendezési tárgyak rendeltetés szerűhasználatát, ha valami elromlik, jelezzék..

Gondatlanságból vagy szándékosan okozott kárt a tulajdonos az okozóval vagy törvényes képviselőjével megtérítetti.

A tulajdonosnak jogában áll lemondani a szállást, ha a vendég nem tartja be a házirendet.

Bármilyen panaszt figyelembe veszünk és személyesen megoldjuk. A környék turisztikai látnivalóiról szívesen adunk felvilágosítást.

 

Kellemes kikapcsolódást és jó pihenést kívánunk!

Koczó Istvánné és családja

Házirend

Webdesign